TKDK Elazığ Koordinatörü Karahan, Sivrice'de - Son Dakika
Yerel

TKDK Elazığ Koordinatörü Karahan, Sivrice'de

TKDK Elazığ Koordinatörü Karahan, Sivrice\'de

Turan Karahan, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak'a ziyarette bulundu.

05.06.2014 16:06  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarımsal ve Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ Koordinatörü Turan Karahan, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak'ı makamında ziyaret etti.

TKDK Elazığ Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, Irmak'a yeni görevinde başarılar dileyen Karahan, kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İlçenin turizm kaynaklarının harekete geçirilmesi gerektiğini belirten Karahan, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı (IPARD) kapsamında kırsal turizme destek verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kırsal turizm, kırsal alanların gelişmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Bu bakımdan TKDK tarafından sunulan hibe desteklerinden ilçenin azami ölçüde yararlanmasını ümit ediyoruz. IPARD kapsamında kırsal turizm için maksimum 500 bin avro yatırım bedelli projelere, KDV muafiyetiyle yüzde 50 hibe desteği sağlanmaktadır. Yatırımcılar, kırsal turizm projeleri kapsamında maksimum 25 odalı butik otel yapımı ve restoran yapımı ile doğa sporları, su sporları gibi turizm faaliyetlerine hibe desteği alabilmektedir."

Sivrice Belediye Başkanı Irmak ise ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Karahan'a teşekkür etti. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TKDK Elazığ Koordinatörü Karahan, Sivrice'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement