Tkdk Kars Yatırımcılarını Desteklemeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tkdk Kars Yatırımcılarını Desteklemeye Devam Ediyor

Tkdk Kars Yatırımcılarını Desteklemeye Devam Ediyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörlüğü’ne 12. çağrı döneminde proje sunan ve incelemeleri tamamlanan proje sahiplerinin 10’u ile Temmuz ayında sözleşme imzalandı.

13.08.2014 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörlüğü'ne 12. çağrı döneminde proje sunan ve incelemeleri tamamlanan proje sahiplerinin 10'u ile Temmuz ayında sözleşme imzalandı.

Selim, Kağızman ve Sarıkamış ilçelerinde faaliyet gösterecek olan yatırımların 8 tanesi 'Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım' alt tedbiri ve 2 tanesi 'Et Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım' alt tedbirinden oluşuyor.

TKDK Kars İl Koordinatörü Yusuf Güder, 2014 yılı sonunda faaliyete geçmesi düşünülen projelerin toplam yatırım tutarı 21.4 milyon lira olup hibe tutarı 10.4 milyon lira olacağını,10 projenin ödemesinin de yıl sonuna kadar yapılması planlandığını belirtti.

Projeler için başvuru şartları ve süreç hakkında bilgi almak isteyenler TKDK web sitesi www.tkdk.gov.tr, TKDK telefon hattı 444 85 35 ve Kars İl Koordinatörlüğü yardım masasına başvurarak yüz yüze, e posta, faks veya resmi yazı aracılığıyla bilgi alabilirler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkdk Kars Yatırımcılarını Desteklemeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement