Tkdk Koordinatörü Zülgari Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tkdk Koordinatörü Zülgari Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap'ı Ziyaret Etti

Tkdk Koordinatörü Zülgari Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap\'ı Ziyaret Etti

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, IPARD Programı 1. Dönem faaliyetleri ve IPARD Programı 2. Dönem değişiklikleri ile ilgili bilgilendirmek amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap’ı makamında ziyaret etti.

23.06.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, IPARD Programı 1. Dönem faaliyetleri ve IPARD Programı 2. Dönem değişiklikleri ile ilgili bilgilendirmek amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap'ı makamında ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap'ı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir, kurum ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Afyonkarahisar tarım ve hayvancılığında çok yol alındığını belirten Özdemir yaklaşık 270 milyon TL'lik yatırım kazandırıldığını ifade etti. Kazandırılan tesislerin diğerlerine örnek teşkil ettiğini kaydeden Özdemir, amaçlarının sektörlerde farkındalığı artırmak ve AB standartlarında tesisler kazandırmak olduğunun altını çizdi. Katma değeri yüksek ürünlerin üretimine önem verildiğini ifade eden Özdemir bu yüzden tanıtımlara durmadan devam ettiklerini söyledi.

TKDK ile koordineli çalıştıklarını belirten Arap, hep birlikte sektörü kalkındırmaya gayret ettiklerini ifade etti. Yapılan nezaket ziyareti için teşekkür eden Arap, Özdemir'e görevinde başarılar diledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkdk Koordinatörü Zülgari Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement