Tki Tavşanlı Linyitspor, 24 Erzincanspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor, 24 Erzincanspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Tki Tavşanlı Linyitspor, 24 Erzincanspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 24 Erzincanspor maçına hazırlanıyor.

27.01.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından TKİ Tavşanlı Linyit spor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 24 Erzincanspor maçına hazırlanıyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Tavşanlı Belediyesi'ne ait kapalı halı saha tesislerinde Teknik Direktör Fethi Çokkeser yönetiminde biraraya gelen oyuncular, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları 24 Erzincan maçına bileniyor. Antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Çokkeser, teknik taktikler verdi. Toplantının ardından oyuncular düz koşu, kondisyon, kısa paslaşma ve çift kale maç yaptı.

Antrenman sonrası bir açıklama yapan Fethi Çokkeser, "Hava şartları nedeniyle antrenmanları kapalı spor salonunda yapıyoruz. Rakiplerimiz büyük transferler gerçekleştirdi. Bizler de maddi imkanlar ölçüsünde transferimizi gerçekleştirdik. Biraz benim, biraz da menajerimizin hatırı ile transferler gerçekleştirdik. Bir ay içerisinde 3 maç yaptık ve yeniden bir takım olmaya çalıştık. Hem taraftarlarımız hem de sporseverlerimiz şunu bilmelidir ki bir takımın 2,5 ay gibi çalışma ve uyum süreci olması gerekir. Biz bunu bir aya indirmeye ve takım olgusu oluşturmaya çalışıyoruz. İnsanlar son 3 yılın başarısızlığını bizlere kesmeye çalışıyor. Sabırlı olunması gerekir, henüz yeni başladık arkada 15 maçımız var. Biz takımı buradan yukarılara çıkaracağız. Sıkıntılarımızı kimse bilmiyor, biz sıkıntıları aşarak buradan çıkacağız. Her hafta final maçı yapıyoruz. Son 3 maçı ayrı kadro ile çıkmak zorunda kaldık. Takım kadromuz henüz oluşmadı. Tavşanlı adına biraz daha anlayış ve sabır bekliyoruz. Bizler sıkıntıları bilerek geldik ve bu sıkıntıları aşmak için geldik. Bizler yapacağımız maçlar ile puanlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Yüksel Duyum ise yoğun kar yağışı ve kış şartları nedeniyle kapalı sahada antrenmanları 2 grup halinde gerçekleştirdiklerini belirterek zor şartlarda hazırlıkları sürdürdüklerini ifade etti. Duyum, alt yapıdan yetişen futbolcuların gözde birer sporcu haline geldiklerini ifade ederek Milli Takıma gidebilecek futbolcuların yetiştiğini söyleyerek, "Tavşanlı Linyitspor güçlü bir kulüp. Yaptığımız çalışmalar ve görüşmeler sonucu 2 futbolcumuz Milli Takım tarafından gözlem altında. U 17'lerde Mehmet Alper ve U 16'larda Umut Kadir Kiraz Milli Takıma gitme ihtimalleri olan futbolcularımız. Ayrıca Umut Kadir Kiraz, Göztepespor Genel koordinatörü ile yaptığımız görüşmeler ile talip edilen futbolcumuz. Bu konuları değerlendirerek takımımız adına en iyisinin olması için gayret göstereceğiz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor, 24 Erzincanspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement