Tki Tavşanlı Linyitspor Başkanı Şirin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor Başkanı Şirin Açıklaması

"Kulübümüzün, beyan edilen yaklaşık 4 milyon lira borcu bulunmaktadır.

10.07.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TKİ Tavşanlı Linyitspor başkanlığına seçilen Akın Şirin, "Kulübümüzün, beyan edilen yaklaşık 4 milyon lira borcu bulunmaktadır. Bu borcun program kapsamında ödenmesi ve mali durumdan kaynaklanan, kısıtlılıkların kaldırılması için birlik ve beraberlik lazım" dedi.

Şirin, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarının birtakım sıkıntılar içerisinde olduğunu ve bunları aşmaya çalıştıklarını söyledi.

Kulübün bütün gelirlerinin üzerinde haciz bulunduğunu belirten Şirin, şunları kaydetti:

"Kulübümüzün, beyan edilen yaklaşık 4 milyon lira borcu bulunmaktadır. Bu borcun program kapsamında ödenmesi ve mali durumdan kaynaklanan, kısıtlılıkların kaldırılması için birlik ve beraberlik lazım. 2013 Aralık ayından buyana kulübümüzün, transfer yasağı bulunması gibi maddi sıkıntıların çözümlenmesi önceliğimiz arasında. Teknik direktör Ali Nail Durmuş ile yapılan anlaşma önemli bir adım. Hedefimiz transfer yasağını ortadan kaldırmak olacaktır. Uzun vadede hedefimiz bu kademede kalıcı olup, gerekli mali disiplin sağlandıktan sonra altyapısı ve mali disiplini ile kendi ayakları üzerinde durabilen bir TKİ Tavşanlı Linyitspor oluşturabilmektir."

Şirin, taraftarlardan da takımlarına destek vermelerini istedi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tki Tavşanlı Linyitspor Başkanı Şirin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement