Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, TKİ Tavşanlı Linyitspor Samsunspor maçı için Samsun'a gitti.

17.01.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyispor, pazar günü deplasmanda Samsunspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamlayarak, Samsun'a hareket etti.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, kültür fizik, düz koşu, ikili mücadele ve çift kale maç yaptı.

Antrenmanın ardından, AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ali Nail Durmuş, hafta sonu oynayacakları Samsunspor maçı öncesi takıma iki tane takviye yaptıklarını söyledi.

Samsunspor maçının çok zor geçeceğini belirten Durmuş, " Akhisar Belediyespor'dan Luciano Guaycochea ve Özgürcan Özcan'ı aldık. Forvette sıkıntılarımız vardı. İnşallah bu oyuncularla bu sıkıntıyı aşacağız. Ciddi anlamda zor bir maça çıkacağız. Fakat mutlaka oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Boş geçme lüksümüzün olmadığı haftalara giriyoruz. O yüzden kazanmak adına puan alabilmek adına her şeyi yapacağız. Çalışacağız, mücadele edeceğiz, koşacağız, maçın sonuna kadar oynayacağız. Bizim için temel prensip, her maçtan mutlaka cebimize bir şeyler koyabilmektir. Kaybedecek bir şeyimizin olmadığı, kazanmak adına, bağlanmak adına her şeyi ortaya koyacağımız bir maç olacak. Umarım düşündüğüm anlayışı oyuncularımda ortaya koyarak, iyi bir başlangıç yaparız" diye konuştu.

Öte yandan Linyitspor'lu futbolcu Cafecan'ın doğum günü olması dolayısıyla takım arkadaşları kafasında yumurta kırdı.

Takım, daha sonra hafta sonu Samsunspor ile yapacağı maç için ilçeden ayrıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement