TKİ Tavşanlı Linyitspor Stadına Kavuştu - Son Dakika
Spor

TKİ Tavşanlı Linyitspor Stadına Kavuştu

TKİ Tavşanlı Linyitspor Stadına Kavuştu

Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, maçlarını oynayacağı Ada Stadına kavuştu.

17.08.2015 11:09  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, maçlarını oynayacağı Ada Stadı'na kavuştu.

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un karşılaşmalarını oynayacağı Ada Stadı'nın devir işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Resmi açılışının 19 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek olan yeni stadın geçici kabulünün yapıldığı açıklandı.

"GURUR DUYACAĞIMIZ BİR STAT OLDU"

Ada Stadı'nın tarihi günlerinden birini yaşadığını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, "Bir süreden bu yana stat inşaatı devam ediyordu. Bazı gecikmeler de yaşandı, bu gecikmelerin bir kısmı tabi ki beklenilen gecikmeler. Bazısı elde olmayan sebeplere bağlı, ama en çok bu gecikmenin nedeni teknik sorunlardan kaynaklandığını söylemek durumundayız. Ödenek anlamında idare anlamında bir sorun yoktu. Bu süreci çok yakından takip ettik. Bugün geldiğimiz nokta ile çok az eksiklerimiz var. Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü yetkili heyeti geldi ve geçici kabulünü gerçekleştirdik. Şu anda stat açılır durumda. Gurur duyacağımız bir stat oldu. Bu stada gözümüz gibi bakmamız gerekir. Hemşerilerimizden stadımıza iyi bakmalarını diliyorum. Daha önceki senelerde seyircinin sahaya zarar vermeleri söz konusuydu. Buna müsamaha göstermeyeceğiz. Güzel günleri hep birlikte yaşamayı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Sahanın açılışı hakkında da bilgiler veren Kavuncu, 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü Saat 18.00'de ikinci lig takımlarından Ankara Demirspor karşılaşması ile sezon açılışının gerçekleştirileceğini belirterek, "Halkımızın yoğun katılımı ve desteği takımımız için çok büyük önem taşıyacaktır" diye konuştu.

Ada stadının geçici kabulü sırasında Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'nun yanı sıra, Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, İlçe Spor Müdürü Mehmet Demiralp, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, yönetim kurulundan Celalettin Altay ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TKİ Tavşanlı Linyitspor Stadına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement