TKM'de Özel Sergi - Son Dakika
Güncel

TKM'de Özel Sergi

TKM\'de Özel Sergi

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu El Sanatları Sergisi, 18 Ekim Cuma tarihine kadar Tayyare Kültür Merkezi (TKM) Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi'nde görülebilir.

14.10.2014 16:04  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlülerinin el emeği ürünlerinden oluşan el sanatları sergisi, Tayyare Kültür Merkezi (TKM) Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi'nde izlenime sunuldu.

Gemlik Açık Ceza İnfaz Kurumu Eğitim Birimi ve Gemlik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle hükümlülere yönelik düzenlenen 'Üç Boyutlu Şekillendirme (Rölyef) Kursu'nun ürünleri Tayyare Kültür Merkezi'nde sergileniyor. 20 hükümlünün katıldığı kursta, toplam 280 saat süren eğitimin ardından hükümlü kursiyerlerin el emeği ürünlerinden özel bir sergi hazırlandı. Hükümlülerin hobi çalışmalarında ürettikleri şal, saat, bakır pano ve gemi gibi eserler, Tayyare Kültür Merkezi (TKM) Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başladı. 18 Ekim Cuma gününe kadar görülebilecek olan sergini açılışını, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Büyükşehir Belediyesi adına Muhsin Özlükurt gerçekleştirdi. Kurdele kesiminin ardından galerideki eserleri inceleyen protokol üyeleri, kursun hükümlüler için önemine değindi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TKM'de Özel Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement