Tküugd Başkanı Yavuzaslan: "Qha, Kırım Davasının Özgür Sesidir" - Son Dakika
Yerel

Tküugd Başkanı Yavuzaslan: "Qha, Kırım Davasının Özgür Sesidir"

Tküugd Başkanı Yavuzaslan: "Qha, Kırım Davasının Özgür Sesidir"

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan Kırım Haber Ajansı’nın (QHA) 1 Ekim tarihinden itibaren Romence sayfasını faaliyete geçirmesinden dolayı bir kutlama mesajı yayınladı.

05.10.2015 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan Kırım Haber Ajansı'nın (QHA) 1 Ekim tarihinden itibaren Romence sayfasını faaliyete geçirmesinden dolayı bir kutlama mesajı yayınladı.

TKÜUGD Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, "2006 yılından beri Kırım, Ukrayna ve dünyada meydana gelen olaylar ile ilgili başarılı çalışmalar yapan Kırım Haber Ajansı, 1 Ekim tarihinden itibaren Romence sayfasını faaliyete geçirmiş, böylece başta Kırım olmak üzere dünyada gelişmeleri Romanya halkına kendi dillerinde ulaştırmaktadır. Başta İsmet Yüksel'e olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyoruz. Bizler 10 ülkede temsilcisi olan Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği tüm üyelerimizle her zaman QHA ve Kırımlı özgür gazetecilerin yanında olacağız" denildi.

Genel Başkan Güngör Yavuzaslan QHA'nın Romanya temsilcisi ve Romence sayfanın editörü Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü doktora öğrencisi olan Metin Ömer'i de kutlayarak çalışmalarında başarı diledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tküugd Başkanı Yavuzaslan: 'Qha, Kırım Davasının Özgür Sesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement