Tmsf, Ege Dünya Ticaret Merkezi'ni Satışa Çıkardı - Son Dakika
Ekonomi

Tmsf, Ege Dünya Ticaret Merkezi'ni Satışa Çıkardı

Tmsf, Ege Dünya Ticaret Merkezi\'ni Satışa Çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 117 milyon dolara satışa çıkardı.

27.06.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 117 milyon dolara satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 117 milyon dolara satışa çıkardığıyla ilgili ilan bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. İlanda ticari bütünlüğün kapsamı, "Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü; borçlulara ait olup 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri uyarınca haczedilen gayrimenkuller ile bu varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşmaktadır" olarak açıklandı.

İhaleye katılabilmek için teminat tutarının 11 milyon 700 bin dolar olduğu belirtildi. Ayrıca nakit teminat dışında; 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 3'üncü maddesinde tanımlanan Bankalardan alınmış dolar cinsinden kesin ve süresiz teminat mektubu, cari değeri nakit teminatın yüzde 15 fazlası tutarında olan TC Devlet Tahvilleri, TC Hazine Bonoları, TC Hazine Kefaletini Haiz Tahviller de kabul edileceği bildirildi.

Teminatın yatırıldığını gösteren dekontun veya teminat mektubu/mektuplarının veya TC Devlet Tahvilleri, TC Hazine Bonoları, TC Hazine Kefaletini Haiz Tahvillerin TMSF adına blokede tutulduğuna dair bankaca düzenlenmiş belgenin şartname"de belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 8 Eylül 2014 tarihinde saat 17.00'a kadar "Satış Komisyonu"na teslim edilmesi gerekiyor.

İhale'nin 9 Eylül 2014 tarihinde TMSF'nin İstanbul'daki merkezinde yapılacağı ifade edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tmsf, Ege Dünya Ticaret Merkezi'ni Satışa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement