TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Bayram Mesajı - Son Dakika
Güncel

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Bayram Mesajı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu\'nun Bayram Mesajı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ramazan ayının bu yıl İslam alemi için acı ve hüzün ile dolu geçtiğini ifade ederek, “Milletimizin barış içinde, hep sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmesini diliyorum” dedi.

26.07.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ramazan ayının bu yıl İslam alemi için acı ve hüzün ile dolu geçtiğini ifade ederek, "Milletimizin barış içinde, hep sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmesini diliyorum" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, "Bu yıl Mübarek Ramazan ayında Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı katliamlarla karşı karşıya kaldık. Filistin, Suriye ve Irak'ta yaşanan acı ve hüzün, Türk milletinin de buruk bir Ramazan geçirmesine neden oldu. Bu güzel Ramazan Bayramı'nda bu acı olayların artık son bulmasını, ülkemizde ve dünyada barışın ve refahın gönüllere umut serptiği, huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayram yaşamayı diliyorum. Türk iş dünyası adına Ramazan Bayramı'nın büyük milletimize, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement