Tobb-İto Sirkeci Projesi" İçin İhaleye Çıkıldı - Son Dakika
Ekonomi

Tobb-İto Sirkeci Projesi" İçin İhaleye Çıkıldı

Eminönü'nde mülkiyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) ait olan arazi üzerinde yap-işlet-devret modeliyle otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi kurulmasını içeren "TOBB-İTO Sirkeci Projesi"nin ihale duyurusu yapıldı.

26.02.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eminönü'nde mülkiyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) ait olan arazi üzerinde yap-işlet-devret modeliyle otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi kurulmasını içeren "TOBB-İTO Sirkeci Projesi"nin ihale duyurusu yapıldı.

İTO'nun internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Eminönü Reşadiye Caddesi'nde mülkiyeti TOBB ve İTO'ya ait olan 18 Pafta 406 Ada ve 1, 3, 24 parselleri için yap-işlet-devret modeliyle otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi inşaatı yapımı ve işletilmesi amacıyla ihaleye çıkıldı.

İstekliler ihale şartnamelerini 8 Nisan'a kadar 2 bin 500 lira dosya bedeli karşılığında İTO Merkez Bina'dan temin edebilecek. Teklif dosyasının son teslim tarihi ise 13 Nisan olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tobb-İto Sirkeci Projesi' İçin İhaleye Çıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement