TOBB'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TOBB'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ziyaret

TOBB heyetinde yer alan ETSO Meclis Başkanı Eren: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik"

15.12.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) bir araya gelen oda ve borsa başkanlarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyaret ettiği bildirildi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ETSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren'in de yer aldığı heyet, "Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı"nın ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile 81 il, 160 ilçeden gelen oda ve borsa başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Bu arada, ETSO Meclis Başkanı Eren'in, görüşlerin aktarıldığı ziyaret sırasında, Edirne'deki nehir taşkınlarına değinerek, nehirlerin ıslahı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek istediği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, ziyarette istişare toplantısı da gerçekleştirildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, gündeme dair önemli tespitlerini oda ve borsa başkanlarıyla paylaştığını aktaran Eren, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İş dünyasının bir temsilcisi olarak, Cumhurbaşkanımızın, 'Türkiye asla yatırımlarına dur demeyecek. Dur dememesi için yüksek faizin olmaması gerekir. Yatırımlarla birlikte üretim, istihdam artacak' şeklindeki sözlerini, ekonominin yarınları adına son derece olumlu ve motive edici buldum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a başkanlara gösterdiği ev sahipliğinden dolayı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ediyorum." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TOBB'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement