TOBB ve Ebso'dan Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

TOBB ve Ebso'dan Gıda Yardımı

TOBB ve Ebso\'dan Gıda Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ege Bölgesi Sanayi Odası, muhtaç aileleri Ramazan ayında gıda yardımlarıyla sevindirdi.

15.07.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ege Bölgesi Sanayi Odası, muhtaç aileleri Ramazan ayında gıda yardımlarıyla sevindirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) İzmir'in uzak ve gelir durumu düşük yörelerinde toplam bin 250 aileye toplam 50 bin liralık gıda yardımında bulundu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen yardımlarda TOBB'un 40 bin liralık desteğine 10 bin lira katkı sağlayan EBSO, 50 bin liraya satın alınan bin 250 gıda paketlerini Bergama'nın Dereköy, Karalar, Sarıcaoğlu, Çeltikçi, Gültepe, Katranç, Ürkütler, Eğiller, Oruçlar, Akcenger, İkizler, Hacılar, Yukarıada, Kurcalar, İneşil, Yeniler, Topallar, Halilağalar, Tırmanlar, Kiraz'ın Cevizli, Doğancı, Bahçearası, Ören, Kınık'ın Elmadere ve Köseler köyleri, Torbalı'nın Göllüce, Karakızlar, Çaybaşı, Helvacı köyleri, Kemalpaşa'nın Cumalı, Yenmiş ve Yeşilköy'deki vatandaşlara dağıttı. Aliağa, Kemalpaşa, Kınık, Pancar, Torbalı, Tire ve Menemen'deki bazı ihtiyaç sahibi ailelerin yardımları da Aliağa, Kemalpaşa, Kınık, Pancar, Torbalı ile Tire Organize Sanayi Bölgeleri ve İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) tarafından ulaştırıldı. Ayrıca İzmir içindeki gelir durumu düşük mahalleler Vezirağa ile Abdi İpekçi'deki vatandaşlara da gıda yardımı yapıldı.

TOBB ve EBSO'nun gıda yardımında kazazedeler de unutulmadı. Salihli'nin kırsal mahallelerinden Çökelek'te oturan ve 6 Temmuz günü asma yaprağı toplamaya giderken kasasında yolculuk ettikleri kamyonetin sabah erken saatlerde Gölmarmara yakınlarında süt tankeri ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden ve yaralanan tarım işçilerinin ailelerine gıda paketi dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOBB ve Ebso'dan Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement