Toçoğlu Başkanlık Koltuğunu Kayra'ya Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Toçoğlu Başkanlık Koltuğunu Kayra'ya Bıraktı

Toçoğlu Başkanlık Koltuğunu Kayra\'ya Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkan Zeki Toçoğlu koltuğu Şehit Ahmet Akyol İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kayra Sim Konyar’a devretti.

23.04.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkan Zeki Toçoğlu koltuğu Şehit Ahmet Akyol İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kayra Sim Konyar'a devretti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında başkanlık koltuğunu Kayra Sim Konyar'a devretti. Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Müdürü Tekin Ateş'in de hazır bulunduğu programda ilk talimatını Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar'a veren minik başkan Konyar, Sosyal Gelişim Merkezi'nin öğrencisi olduğunu ve bu merkezi çok beğendiğini belirtti.

Başkan Konyar'a SGM'lerin sayısının artacağı bilgisini veren Zeki Toçoğlu, "Çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınların sosyal yaşamlarına alternatif olan Gelişim Merkezlerimizin sayısını artıracağız. Eski terminal arazisinde yapımını tamamladığımız merkezimiz hemşerilerimizin büyük teveccühünü kazandı. Bu kapsamda ilçelerimize de gelişim merkezi inşa etmek adına çalışmalarımızı başlattık. İnşallah 27 Nisan Pazartesi günü Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi'nin ihalesine çıkacağız. Bu merkezde de çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik çeşitli kurslar açılacak, kültür sanat aktiviteleri düzenlenecek" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toçoğlu Başkanlık Koltuğunu Kayra'ya Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement