Tofaş Basketbol Takımı Fransa'ya Gitti - Son Dakika
Spor

Tofaş Basketbol Takımı Fransa'ya Gitti

Basketbol Erkekler 1. Lig ekiplerinden Tofaş, Fransa'nın Angers şehrinde düzenlenecek 4'lü turnuvaya katılmak üzere bu ülkeye gitti.

17.09.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol Erkekler 1. Lig ekiplerinden Tofaş, Fransa'nın Angers şehrinde düzenlenecek 4'lü turnuvaya katılmak üzere bu ülkeye gitti.

Teknik koordinatör Tolga Öngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk ciddi sınavı Cevat Soydaş Turnuvası'nda verdiklerini söyledi.

Bu turnuvada eksikleri gördüklerini söyleyen Öngören, "Fransa'da önemli bir turnuvada daha mücadele edeceğiz. Turnuvada Limoges ve Cholet takımlarıyla mücadele edeceğiz. Cevat Soydaş Turnuvasında olduğu gibi yabancı oyuncularımızla birlikte genç oyuncularımıza oynama fırsatı vereceğiz" diye konuştu.

Genel Menajer Coşkun Teziç kafile başkanlığında Fransa'ya giden kafilede tedavisi devam eden Andre Smith dışında tüm oyuncular ve teknik heyet yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, 21 Eylül'de Türkiye'ye dönerek, 23 Eylül'de Ankara'da düzenlenecek TSYD Basketbol turnuvasına katılacak. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tofaş Basketbol Takımı Fransa'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement