TOFAŞ'lı Basketbolcular, Mudanya'da Söyleşiye Katıldı - Son Dakika
Yerel

TOFAŞ'lı Basketbolcular, Mudanya'da Söyleşiye Katıldı

TOFAŞ'lı basketbolcular Samet Erdi Geyik ve Ramazan Tekin, Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu'nda öğrencilerle söyleşiye katıldı.

10.04.2014 12:26  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOFAŞ'lı basketbolcular Samet Erdi Geyik ve Ramazan Tekin, Mudanya ilçesindeki İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulunda öğrencilerle söyleşiye katıldı.

Kulübün basın ve pazarlama sorumlusu Nedim Hızlıateş'in de hazır bulunduğu etkinlikte öğrencilere TOFAŞ Spor Kulübü dergisi dağıtıldı.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan basketbolcular, bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde ilk 6'ya girmeyi hedeflediklerini, bunu da Olin Edirne karşısında aldıkları tarihi skorla gösterdiklerini söyledi.

Hızlıateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her hafta bir okula ziyarette bulunduklarını bildirdi.

Bu hafta ilk kez bir ilçe okulunu ziyaret etmek istediklerini dile getiren Hızlıateş, "İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulunda öğrencimizle basketbol ve sporun faydaları hakkında sohbet ettik. Okulumuza otobüs göndererek, öğrencilerimizin 30 Nisan'da Bursa Atatürk Spor Salonu'nda Aliağa Petkim ile oynayacağımız müsabakayı izlemesini sağlayacağız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TOFAŞ'lı Basketbolcular, Mudanya'da Söyleşiye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement