Tofaşlı Basketbolcular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Tofaşlı Basketbolcular Öğrencilerle Buluştu

Tofaşlı Basketbolcular Öğrencilerle Buluştu

Tofaş Spor Kulübü oyuncuları, Bursa’nın Mudanya ilçesinde, İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

09.04.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tofaş Spor Kulübü oyuncuları, Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmaya kulübün basın ve pazarlama sorumlusu Nedim Hızlıateş, basketbolcular Samet Erdi Geyik ve Ramazan Tekin hazır bulunurken, öğrencilere TOFAŞ Spor Kulübü dergisi dağıtıldı. Öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutulan genç basketbolcular, bu sezonki hedeflerinin ilk 6'ya girmek olduğunu, bunu da Olin Edirne karşısında aldıkları tarihi skorla gösterdiklerini söyledi.

Hızlıateş, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamın her hafta bir okulumuzu ziyaret ediyoruz. Bu hafta ilk defa bir ilçe okulunu ziyaret etmek istedik. Mudanya Çilingiroğlu Okulu'nu seçerek, basketbol ve sporun faydaları hakkında kendileriyle sohbet ettik. Okulumuza otobüs göndererek 30 Nisanda Bursa'da oynanacak Aliağa Petkim maçını Atatürk Spor Salonu'ndan izlemelerini sağlayacağız" dedi.

Okulun salonunda öğrencilerle bir süre sohbet eden Tofaşlı oyuncular Samet ve Ramazan, sorularını cevapladıkları öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tofaşlı Basketbolcular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement