Togar'dan Polise Kutlama - Son Dakika
Yerel

Togar'dan Polise Kutlama

Togar\'dan Polise Kutlama

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yılı etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Emniyet Müdürü İlker Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

10.04.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Emniyet Müdürü İlker Bozkurt'u makamında ziyaret etti.

Tekkeköy Emniyet Müdürü İlker Bozkurt'u makamında ziyaret edip çiçek takdim eden Togar, "Sizlerin ve Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İlçemizde Emniyet Müdürlüğünüzün her türlü etkinliğinde ve çalışmasında sizlere her konuda yardıma hazırız. İlçemizin huzuru ve güzelliği için gece gündüz durmadan çalışan sizlerin ve polis memuru arkadaşlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Halkımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması ve refah ve güven içerisinde vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla hareket edebilecekleri bir Tekkeköy'ün olması sizler kadar bizlerinde görevi. Birlikte omuz omuza vererek dayanışma ve paylaşımla örnek herkesin kapısını bile kilitlemeye gerek duymayacağı bir ilçe oluşturmak için durmadan dinlenmeden çalışacağız" dedi.

Tekkeköy Emniyet Müdürü İlker Bozkurt, "Bu nazik ziyaretinizden dolayı şahsım ve Tekkeköy Emniyet Müdürlüğü çalışanları adına sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca sizlere de yeni görevinizde tekrar tekrar başarılar diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Togar'dan Polise Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement