Togem'den Çocuklara Bisiklet - Son Dakika
Yerel

Togem'den Çocuklara Bisiklet

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), mahalle muhtarları aracılığıyla seçtiği 20 yetim çoçuğa bisiklet dağıttı.

11.02.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediyesi bünyesindeki Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), mahalle muhtarları aracılığıyla seçtiği 20 yetim çoçuğa bisiklet dağıttı.

Bisiklet dağıtım törenine katılan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, çoçukların gözlerindeki mutluluk ışıltısının her şeye değer olduğunu ifade etti.

Ayanoğlu şöyle dedi:

"Çocuklar mutlu olduğunda ben daha çok mutlu oluyorum.TOGEM'in kuruluş mayasında başta eşim Fahriye Ayanoğlu  olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum.Üç yıllık süre içinde ulaşmadıkları ev çalmadıkları kapı kalmadı.Mardin'de yaşayan binlerce dar gelirli aileye el uzattılar gönül kazandılar.Gıda yardımlarından, beyaz eşyaya, giysiden mobilyaya kadar tüm yardımları ihtiyaç sahibine ulaştırdılar.Kendileri bu kardeşlerimizin ayağına kadar gittiler hepsine tek tek teşekkür ederim."

Konuşmanın ardından Ayanoğlu, Ulucami, 13 Mart, Necmettin ve Teker mahallesinde oturan ve mahalle muhtarlarının yardımıyla seçilen 20  yetim çocuğa bisikletlerini verdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Togem'den Çocuklara Bisiklet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement