Tokat 155 Bin Lira Çalan Hırsızı Kovalayıp Parayı Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Tokat 155 Bin Lira Çalan Hırsızı Kovalayıp Parayı Kurtardı

Tokat 155 Bin Lira Çalan Hırsızı Kovalayıp Parayı Kurtardı

Tokat'ta sanayi sitesinde bir otomobilin camını kırarak içerisinde 155 bin lira nakit para bulunan poşeti alarak kaçan hırsızı, çevrede bulunan döner ustası Hüseyin Karademir peşinden kovalayarak engelledi.

02.10.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta sanayi sitesinde bir otomobilin camını kırarak içerisinde 155 bin lira nakit para bulunan poşeti alarak kaçan hırsızı, çevrede bulunan döner ustası Hüseyin Karademir peşinden kovalayarak engelledi. Şüphelinin kaçarken düşürdüğü para poşeti sahibine teslim edildi.

Olay, 2 gün önce Sanayi sitesinde yaşandı. Kent merkezinde yaşayan ve özel bir firmada çalışan S.A. kendisine ait 60 NG 100 plakalı otomobilini bakımları için sanayi sitesine götürdü. Bankadan çektiği 155 bin lirayı poşet içerisinde aracının içerisinde bırakan S.A. ardından otomobilin park ederek bir işyerine gitti. Yaklaşık 35 saniye sonra, ismi henüz belirlenemeyen ve S.A.'yı takip ettiği öğrenilen bir kişi, otomobilin kapısını açmayı denedi. Kapının kilitli olduğunu anlayan zanlı, ardından aracın sağ ön kapısının camını kırarak para dolu poşeti alarak kaçtı. Yaklaşık 20 metre kaçan zanlıyı gören çevredeki döner ustası Hüseyin Karademir, iş yerinden çıkarak zanlının önce önünü kesti, ardından ise peşinden bir süre kovaladı. Bu esnada zanlı, elindeki para dolu poşeti düşürerek kaçtı. Düşen poşeti alan Hüseyin Karademir, parayı sahibi S.A.'ya teslim etti. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sonrası polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat 155 Bin Lira Çalan Hırsızı Kovalayıp Parayı Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ceyhun atar: Saçmalık şu zamanda evinde saklıyamıyosun arabada okadar paranın ne işi var 0 0 Yanıtla
  • Yağız Murat: Bu kadar olay oluyor millet de akıllanmamak da ısrar ediyor arkadaş o kadar parayı arabada niye tutuyon, salak mısın? 0 0 Yanıtla

Advertisement