Tokat Erbaa'da Yıldırım İsabet Eden Çoban Öldü - Son Dakika
Güncel

Tokat Erbaa'da Yıldırım İsabet Eden Çoban Öldü

Tokat Erbaa\'da Yıldırım İsabet Eden Çoban Öldü

Erbaa'da yıldırım isabet eden çoban öldüTokat'ın Erbaa ilçesinde hayvan otlatırken yağmurun başlamasıyla bir ağacın altına sığınan 60 yaşındaki çoban Mürsel Güven yıldırım düşmesi sonrası hayatını kaybetti.

31.05.2016 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa'da yıldırım isabet eden çoban öldü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayvan otlatırken yağmurun başlamasıyla bir ağacın altına sığınan 60 yaşındaki çoban Mürsel Güven yıldırım düşmesi sonrası hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye 25 kilometre uzaklıkta bulunan merkeze bağlı Hacıali köyünde yaşandı. Tokat merkeze bağlı Mürsel Güven aynı köyde yaşadığı 17 yaşındaki Onur Özer ile birlikte hayvan otlatmak için Hacıali köyüne gitti. Burada açık bir alanda hayvan atlatan Güven ve Özer, akşam saatlerinde başlayan yağmur sonrası korunmak için bir ağacın altına sığındı. Ancak sığındıkları ağaca yıldırım isabet edince Mürsel Güven olay yerinde hayatını kaybetti, Onur Özer ise yaralandı. Sağlık durumu iyi olan Onur Özer, durumu sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Onur Özer Erbaa Devlet Hastanesine, Mürsel Güven'in cenazesi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Onur Özer'in üzerinde yanıklar oluştuğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Erbaa'da Yıldırım İsabet Eden Çoban Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement