Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Kar Temizliği - Son Dakika
Spor

Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Kar Temizliği

Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu\'nda Kar Temizliği

Tokatspor-Aydınspor 1923 maçının oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun kar yağışı sonucu beyaz örtü ile kaplanan sahasında temizlik işçileri kar mesaisi yaptı.

23.01.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor- Aydınspor 1923 maçının oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun kar yağışı sonucu beyaz örtü ile kaplanan sahasında temizlik işçileri kar mesaisi yaptı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, ikinci yarının ilk maçında hafta sonu Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Aydınspor 1923 takımını konuk edecek. Yoğun kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen sahada ise karla mücadele çalışması başlatıldı. Stadyumu maça hazır hale getirmek için başlatılan yoğun çalışmalara Tokat Belediyesi temizlik işleri işçileri ile İl Özel İdaresi ekipleri katıldı. Yaklaşık 15 belediye temizlik işçisinden oluşan ekip, sahada kar küremesi çalışması yaptı. Stadyumun kenarında biriken karlar ise kepçe yardımı ile taşındı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, 4 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle çalışma yaptıklarını söyledi. Tokatspor - Aydınspor maçı için sahadaki karların temizlenerek hazır hale getirileceğini ifade eden Çağlar, "Gece kar yağarsa sabah duruma bakacağız. Biz sahanın açık tutulması için elimizden geleni yapacağız. Maç saatine yakın kar yağarsa oda bizim inisiyatifimizde olan bir şey değil. Hakem, gözlemci heyeti sahanın durumuna bakar ona göre maçın oynanıp oynanmayacağına karar verir" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Kar Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement