Tokat Gelin ve Damat At Sırtında Düğüne Gitti - Son Dakika
Güncel

Tokat Gelin ve Damat At Sırtında Düğüne Gitti

Tokat Gelin ve Damat At Sırtında Düğüne Gitti

Gelin ve damat at sırtında düğüne gitti TOKAT'ın Turhal ilçesinde 25 yaşındaki Zekeriya Süzen ve eşi 23 yaşındaki Duygu Süzen, düğünlerinin yapıldığı tesise at sırtında geldi.

01.08.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelin ve damat at sırtında düğüne gitti

TOKAT'ın Turhal ilçesinde 25 yaşındaki Zekeriya Süzen ve eşi 23 yaşındaki Duygu Süzen, düğünlerinin yapıldığı tesise at sırtında geldi.

Turhal'da yaşayan esnaf Zekeriya Süzen, geçtiğimiz hafta hayatını Duygu Süzen ile birleştirdi. Turhal Şeker Fabrikası Koca Kavak tesislerinde gerçekleşen düğünde çift salonun bulunduğu yere otomobil ile geldi. Çift daha sonra getirilen iki atın üzerine binerek, tesisin bulunduğu alana gitti. Yaklaşık 200 metrelik yolu at üzerinde giden çifti, düğüne gelenler meraklı gözlerle izledi. Mutlu oldukları görülen çift, daha sonra yakınlarının yardımıyla at üzerinden inerek düğüne geçti. Damat Zekeriya Süzen'in ağabeyi Murat Süzen, organizasyonu kendisinin hazırladığını söyleyerek, "Geleneklerimiz dolayısıyla, atlara olan sevgimiz dolayısıyla ve kardeşimin mutluluğuna mutluluk katmak için böyle bir organizasyon düzenlemek istedim. Damadımız ve gelinimiz düğünden 10 gün önce atlarla yürüyüş yaptılar. Allah herkese böyle düğün nasip etsin diyorum. Büyük bir ilgi çekti" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Gelin ve Damat At Sırtında Düğüne Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement