Tokat İl Genel Meclisi'nden "Terör" Olaylarına Kınama - Son Dakika
Yerel

Tokat İl Genel Meclisi'nden "Terör" Olaylarına Kınama

Tokat İl Genel Meclisi\'nden "Terör" Olaylarına Kınama

Türkiye’de son günlerde yaşanan terör olaylarını Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Genel Meclisi üyeleri ortak bir açıklama yaparak kınadı.

04.08.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olaylarını Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Genel Meclisi üyeleri ortak bir açıklama yaparak kınadı.

Tokat İl Genel Meclisi Ağustos ayı meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, meclis üyeleri son günlerde yaşanan terör olaylarını ortak bir açıklama yaparak kınadı. İl Genel Meclisi Katip Üyesi Ayla Bedirhan Çelik, son günlerde aziz milletimizin huzurunu ve birliğini bozmaya yönelik olarak artan terör olaylarının, asker ve polislerimizin şehit edilmesinin aziz milletimizi derinden üzdüğü belirtilen basın açıklamasında şu ifadeler yer verdi: "Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden, vatandaşlarımızı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan saldırıların son dönemde yoğunlaşarak arttığını üzülerek görmekteyiz. Eli kanlı terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılar Türk milletinin ve devletinin tahammül sınırlarını zorlamakta, asker, polis ve vatandaşlarımızın şehit edilmesi bizi derin üzüntüye boğmaktadır. Bu büyük üzüntü ve şehit annelerinin gözyaşları bizleri de derinden yaralamaktadır. Devletimizin gücü, milletimizin birlik ve beraberliği sınanmamalı, gerçekleştirilen bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile birlikte ebediyen tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını devam ettireceği asla unutulmamalıdır. Milletimiz sabrı, azmi, gücü, birliği, beraberliği, kararlılığı, feraseti, basiretiyle varlığına kasteden düşmanlara asla geçit vermeyecek, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak için gerektiğinde hiçbir şekilde bedel ödemekten çekinmeyecektir. Aziz vatan toprağı milletimizin karakterinin temelini oluşturan bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan yüz binlerce kefensiz şehit ile doludur. Ülkemizde kaos ortamı yaratmaya, vatandaşlarımızı birbirine düşürmeyi amaçlayan terör faaliyetlerinin failleri milletimize yapılan ihaneti kabul etmemizi ve bu ihanet karşısında susmamızı beklemesin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ebediyen varlığını devam ettireceğini, bu uğurda yeniden bedel ödemekten çekinmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Vahşetin hiçbir bahaneyle haklı gösterilmeyeceğine inanan milletimiz, herhangi bir terör örgütünün bir diğerine tercih edilmeyeceğinin de bilincindedir. Bölücü terör örgütüne mensup caniler tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet mensuplarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Saldırıda yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyoruz." - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat İl Genel Meclisi'nden 'Terör' Olaylarına Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement