Tokat Kayıp Bayram'ın İkizinin Buruk Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Tokat Kayıp Bayram'ın İkizinin Buruk Karne Sevinci

Tokat Kayıp Bayram\'ın İkizinin Buruk Karne Sevinci

Kayıp Bayram'ın ikizinin buruk karne sevinciTOKAT'ın Reşadiye ilçesinde 170 gün önce mahalle arkadaşı 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile birlikte kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol'un ikizi Berat, bugün okuldan karnesi alarak annesi Adile Erol'a getirdi.

17.06.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp Bayram'ın ikizinin buruk karne sevinci

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde 170 gün önce mahalle arkadaşı 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile birlikte kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol'un ikizi Berat, bugün okuldan karnesi alarak annesi Adile Erol'a getirdi. Anne Erol, "İkisinin birlikte gelmesini bekliyordum ama teki geldi" dedi.

Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde geçen yıl 29 Aralık'ta mahalle arkadaşı Dursun Kağan Taşçı ile birlikte kaybolan Bayram Erol'un ikizi Berat Erol, eğitimini sürdürdüğü Mehmet Alif Ersoy İlköğretim Okulun'da bugün karnesini aldı. Kaybolan ikizi Bayram Erol ile aynı okulda ikinci sınıf öğrencisi olan Berat Erol, sınıfta düzenlenen törenle karnesini aldı. Ardından okul bahçesinde düzenlenen tören sonrası Berat Erol, yaklaşık 500 metre ileride bulunan evlerine koşarak gitti. Evde annesi tarafından karşılanan Berat, başarılı karnesini annesine teslim etti. Anne Adile Erol ise oğlunu öperek kutladı.

OKULA GİDEMEDİ

Anne Adile Erol ise oğlu Berat'ın karne törenine katılmadı. Kaybolan diğer oğlu Bayram'ın eğitimini gördüğü okula üzülmemek için gitmeyen anne Adile Erol, "Bugün de karnelerin alınacağını duydum, çok ağladım, üzüldüm. İkisinin birlikte gelmesini bekliyordum ama tek geldi. Bu ikinci dönemin karnesi. Karnesi iyi çok şükür. Yine buna da şükür. Çünkü kardeşini kaybetti. Sekiz sene beraberlerdi. Ondan dolayı çok üstüne baskı yapmadık. Yardımcı olmaya çalıştık, elimizden geldiği kadar. Ben okula gitmedim. Bayram kaybolduktan sonra hiç okuluna gitmedim. Tabi mecbur bir zaman gidilecek, diğer çocuk için" dedi. Anne Adile Erol, yaklaşık altı aydır çocuğundan haber alınmadığını hatırlatarak, bir umutla çocuklarını beklediklerini söyledi. Berat Erol ise konuşmazken, arkadaşları ile evlerinin önünde oyun oynadı.

Kayıp çocukların bulunması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Kayıp Bayram'ın İkizinin Buruk Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.


Advertisement