Tokat - Ramazan Dolayısıyla Şampiyonaya Katılmadılar - Son Dakika
Güncel

Tokat - Ramazan Dolayısıyla Şampiyonaya Katılmadılar

Tokat - Ramazan Dolayısıyla Şampiyonaya Katılmadılar

Ramazan dolayısıyla şampiyonaya katılmadılar Tokat'ta bugün oynanması gereken Tokat TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-Giresun Sanayispor yıldız kızlar futbol karşılaşması, ev sahibi ekibin Ramazan dolayısıyla müsabakalara katılmama kararı nedeniyle oynanamadı.

24.06.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan dolayısıyla şampiyonaya katılmadılar

Tokat'ta bugün oynanması gereken Tokat TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü- Giresun Sanayispor yıldız kızlar futbol karşılaşması, ev sahibi ekibin Ramazan dolayısıyla müsabakalara katılmama kararı nedeniyle oynanamadı.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1'inci Grup futbol maçları bugün Tokat'ta başladı. Toplam 5 takımın bulunduğu grupta ilk maç saat 15.00'da Giresun Sanayispor ile Tokat TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü arasındaydı. Hakem Sebahattin Afacan tarafından yöneltilecek karşılaşma öncesi, Giresun Sanayispor takımı karşılaşmanın oynanacağı Uzunburun sentetik sahasına gelerek ısınmak için sahaya çıktı. Fakat TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü'nün merkeze bağlı Bula ve Gümenek köyünde yaşayan sporcuları ailelerinin de önerisiyle Ramazan ayı dolayısıyla oruç tuttukları için maçlara katılmama kararı aldı. TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü sahaya çıkmayınca 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

FEDARASYONU ELEŞTİRDİ

Kulüp antrenörü Sedat Çelik, "Çocuklarla daha önceden yıldızlar ligine katıldık, başvurduk. Ama biz turnuvanın Ramazan'da düzenleneceğini bilmiyorduk. Çocukların velileri maçlara oruçlu olarak katılmalarını istemedi. Yapacağımız bir şey yok. Diğer karşılaşmalara da katılamayacağımızı beyan ettik, Futbol Federasyonu'na. Burası Türkiye, İslam ülkesi, Federasyonun da bunu düşünerek program yapması gerekirdi" dedi.

İKİNCİ MAÇ DA OYNANMADI

Bu arada saat 17.00'da başlaması gereken, Erbaa Gençlik- Ordu Soyaspor karşılaşması da oynanamadı. Erbaa Gençlikspor yöneticileri karşılaşmaya çıkacak kadroyu kuramadıkları gerekçesiyle, mücadeleye gelmeyeceklerini bildirdi. Rakip Ordu Soyaspor antrenörü Özcan Türkmen, "Ramazan da bazı kulüpler için oyuncu bulmak zor oluyor. Ramazan dolayısıyla gelip gitme zorluğu var. Biz de zaten 5-6 kişi eksik geldik" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat - Ramazan Dolayısıyla Şampiyonaya Katılmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement