Tokat Şehit Polis İçin Köyünde Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Tokat Şehit Polis İçin Köyünde Mevlit Okutuldu

Tokat Şehit Polis İçin Köyünde Mevlit Okutuldu

Şehit polis için köyünde mevlit okutuldu ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrası ağır yaralanan ve kaldığı GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki özel hareket polisi Atilla Güneş için baba ocağında mevlit okundu.

25.12.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis için köyünde mevlit okutuldu

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrası ağır yaralanan ve kaldığı GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki özel hareket polisi Atilla Güneş için baba ocağında mevlit okundu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrası ağır yaralanan ve kaldırıldığı GATA'da şehit düşen 47 yaşındaki özel hareket polisi Atilla Güneş geçtiğimiz Salı günü memleketi Tokat'ın Pazar ilçesinde bağlı Menteşe köyünde toprağa verildi.

Şehit Atilla Güneş için bugün Menteşe köyünde mevlit okundu. Köy meydanında düzenlenen mevlide Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, Emniyet Müdürü Fikri Yalman, polisler, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Emniyet Müdürü Yalman, şehidin eşi Sibel ve çocukları 17 yaşındaki Alperen ve 8 yaşındaki Doğan'ı bulundukları evde ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Müdür Yalman ayrıca çıkışta Doğan ile yakından ilgilendi. Müdür Yalman ziyareti sonrası babasının Ankara'da ki töreninde gözyaşı dökerek yürekleri dağlayan Doğan, her şeyden habersiz arkadaşları ile evin bahçesinde oyun oynadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Şehit Polis İçin Köyünde Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement