Tokat-Sivas Karayolunda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor - Son Dakika
Güncel

Tokat-Sivas Karayolunda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

Tokat-Sivas Karayolunda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

Tokat'ta akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Tokat-Sivas karayolu Çamlıbel mevkisinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar sonrası ulaşım durma noktasına geldi.

22.01.2016 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Tokat- Sivas karayolu Çamlıbel mevkisinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar sonrası ulaşım durma noktasına geldi. Onlarca TIR, çekici ve kamyon yolda kaldı.

Tokat-Sivas Karayolu 35'inci kilometresinde bulunan 1650 rakımlı Çamlıbel geçidinde akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ile birlikte tipi etkili oldu. Yolda oluşan kar birikintisi sonrası sürücüler zor anlar yaşadı. Etkili olan kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye düştüğü yolda çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. 6 aracın karıştığı kaza sonrası karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı. Onlarca TIR, çekici ve kamyon yolda kaldı.

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından Tokat-Sivas karayolu trafiğe açıldı. Kar ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Trafik ekipleri de sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları için uyardı.

Samsun'dan Sivas'a giden Ahmet Selçuk, kar yağışı nedeniyle yolda kaldıklarını söyleyerek, "Araba kaydı, Allah'tan bariyerlerde kaldı. Yapacak bir şey yok. Mazot yettiği kadar ısınmaya çalışacağız. Şu anda buradayız, hareket edemiyoruz" dedi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat-Sivas Karayolunda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement