Tokat'ta AK Parti Seçim Bürosu Törenle Açıldı - Son Dakika
Politika

Tokat'ta AK Parti Seçim Bürosu Törenle Açıldı

Tokat\'ta AK Parti Seçim Bürosu Törenle Açıldı

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, “Büyüyen Türkiye’nin gücünden korkanlar Türkiye’nin gücünü kırmak için birileri içerideki işbirlikçilerini harekete geçirdi” dedi.

17.02.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Büyüyen Türkiye'nin gücünden korkanlar Türkiye'nin gücünü kırmak için birileri içerideki işbirlikçilerini harekete geçirdi" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Çekenli İş merkezinde seçim bürosu açılışı yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programın açılışı konuşmasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat'ta tarih yazacaklarını ifade ederek, "Gerek siyasi gerek içtimai gerekse Tokat'ı bilen bir kardeşiniz olarak Tokat'ın sorunlarını ve çözümlerini bilen biri olduğumu düşünüyorum. Sizlerin vereceği destek ile 30 Mart akşamı başlayacak olan ve beş yıl sürecek olan ibadet aşkı ile çalışacağımız ve sizinle beraber Tokat'ı büyüteceğimiz o günleri beraber göreceğiz diyorum. Bu görevler zor görevler, bu görevler ateşten gömlek görevler. Bu görevler Tokat'ın içerisinde yaşayan 145 bin insanın teker teker sorumluluğunu aldığımız ve bu sorumluluk her anlamda adil olarak yerine getirmemiz gereken görevler" dedi. Son olarak konuşma yapan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise büyüyen Türkiye'nin gücünden korkanların Türkiye'nin gücünü kırmak için birileri içerideki işbirlikçilerini harekete geçirdiğini ileri sürerek, "Ama bu millet hükümetine devletine sahip çıktı. Sokağa çıkan çakalların karşısına meydanlara çıktı ve 'durun' dedi. Gezi olayları ile planlanan Türkiye'nin gücünü kırma başarıya ulaşamadı. Büyüyen Türkiye'den korkanlar boş mu duracak. Elbette boş durmadılar. Senaryo yazmaya devam ettiler. Geçtiğimiz ay yeni bir senaryoyu ortaya koydular. Bir sabah kalktık ki on bir yıldan beridir ekonomisi büyüyen, dünya üzerinde haksızlığa uğrayan insanlığın sesi olan Türkiye meğerse yolsuzlukların cennetiymiş. Meğerse bu hükümet hırsızlıklarla ayakta duran bir iktidarmış. Bir anda böyle bir algı oluşturmaya ve oynana bu oyuna milleti katmaya çalıştılar. Ama kısa sürede bu hükümet iradesini ortaya koydu kurulan tuzakları yıkmaya kararlı bir şekilde bu olayların üzerine gitti" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tokat'ta AK Parti Seçim Bürosu Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement