Tokat?ta Asker Taşıyan Araç Devrildi: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tokat?ta Asker Taşıyan Araç Devrildi: 10 Yaralı

Tokat?ta Asker Taşıyan Araç Devrildi: 10 Yaralı

Tokat'ta asker taşıyan araç devrildi: 10 yaralı (3) VALİ CAN AÇIKLAMA YAPTI Tokat Valisi Cevdet Can, Zile'de yaşanan kaza sonrası Tokat Devlet Hastanesine sevk edilen erler Sahip Çiçek ve Akın Cengiz'i ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldı.

08.06.2015 01:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta asker taşıyan araç devrildi: 10 yaralı (3)

VALİ CAN AÇIKLAMA YAPTI

Tokat Valisi Cevdet Can, Zile'de yaşanan kaza sonrası Tokat Devlet Hastanesine sevk edilen erler Sahip Çiçek ve Akın Cengiz'i ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldı. Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Can, "Zile'de görev yapan jandarma personelimiz Zile sınırı içerisindeki Yünlü Köyü'nden dönerken Kervansaray'da virajı alamayarak devrilmesi sonucunda 6 rütbeli 3 er bir de şoförümüz yaralandılar. İlk etapta 10 er Zile Devlet Hastanesine geldi, 2 er ileri tedavi için Tokat Devlet Hastanesine gönderildi. Şu an aldığım bilgiler çerçevesinde hiç bir sıkıntıları yok. Bizim seçim güvenliğinde Zile Devlet Hastanesi'ne ait bir aracımız, resmi araç. Seçim güvenliği alakalı görevlendirilen bir araçtır bu. Dolayısıyla oy pusulasıyla, sandıkla alakası yoktur bu işin. Kaza virajı alamadıklarından dolayı. Biraz tedbirsizlikten kaynaklanmış."

Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mehmet Erşan da, kazaya karışan aracın Zile Devlet Hastanesine ait diyaliz aracı olduğunu söyleyerek, Zile'de tedavi altında bulunan 7'si asker 8 askerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, Tokat merkeze sevk edilen 2 askerin ise sağlık durumlarının iyiye gittiğini söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat?ta Asker Taşıyan Araç Devrildi: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement