Tokat'ta Askerleri Taşıyan Minibüsün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Askerleri Taşıyan Minibüsün Devrilmesi

Tokat Valisi Cevdet Can, Zile ilçesinde minibüsün devrildiği kazada yaralanan 9'u asker 10 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

07.06.2015 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Valisi Cevdet Can, Zile ilçesinde minibüsün devrildiği kazada yaralanan 9'u asker 10 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Can, Tokat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 2 askeri ziyaret etti.

Hastane yetkililerinden bilgi alan Can, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralılardan 8'nin Zile'de, 2'sinin ise Tokat Devlet Hastanesinde tedavi gördüğünü söyledi.

Kazanın, aracın virajı alamaması ve tedbirsizlikten kaynaklandığını ifade eden Can, "Artık olanla, ölenin önüne geçilmez. Allah başka kaza bela vermesin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şu an aldığım bilgi çerçevesinde 10 arkadaşımızın da hiçbir sıkıntıları yok. Ben büyük geçmiş olsun diyorum" dedi.

Kaza yapan aracın Zile Devlet Hastanesine ait ve resmi plakalı aktaran Can, "Seçim güvenliğiyle alakalı görevlendirilen bir araçtır. Dolayısıyla oy pusulasıyla, sandıkla bir alakası yok. Özellikle bir kez daha vurgulayarak söylüyorum" diye konuştu.

Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mehmet Erşan ise "Sadece şoför arkadaşımızda takip gerektiren bir durum söz konusu. İleri tetkik ve tedavi için merkeze gönderilen yaralılarımız da şu an hastanemiz içerisinde takip edilmekte" ifadelerini kullandı.

Seçim nedeniyle görevli askerleri taşıyan Bahadır Özkan idaresindeki Zile Devlet Hastanesine ait 60 ZN 788 plakalı minibüs, Yünlü köyü yakınlarında devrilmiş, kazada sürücü ile 2 astsubay, 1 uzman çavuş ve 6 er yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Askerleri Taşıyan Minibüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement