Tokat'ta Belediye Başkanından Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Belediye Başkanından Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar

Tokat\'ta Belediye Başkanından Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar

Tokat'ta belediye başkanından muhtarlara dizüstü bilgisayar Tokat'ta Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye çalışmalarını anlatmak için bir araya geldiği 42 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar hediye etti.

14.04.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta belediye başkanından muhtarlara dizüstü bilgisayar

Tokat'ta Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye çalışmalarını anlatmak için bir araya geldiği 42 mahalle muhtarına dizüstü bilgisayar hediye etti.

Belediye Başkanı Ak Partili Eyüp Eroğlu, bir yıllık belediye çalışmalarını anlatmak üzere kent merkezindeki 42 mahalle muhtarı ile bir toplantı yaptı. Belediye sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda Başkan Eroğlu, yapılan çalışmaları slayt halinde anlattı. Toplantıya kısa bir ara veren Başkan Eroğlu, muhtarlara bir sürpriz hazırladıklarını belirtti. Muhtarlığın önemli bir görev olduğunu söyleyen Başkan Eroğlu, "Malumunuz Cumhurbaşkanımız muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Orada 'ben de muhtarım' demişti. Yani muhtarlık o yüzden önemli bir görev. Sonuçta sizin mahallenizdeki tüm insanların sorumluluğu sizin üzerinizde. Vatandaşlar gerek belediye gerekse genel hizmetler anlamında mahallenin bir sorunu olsa gelir muhtarı bulur. Geçen Mart ayında muhtarlarımız ile toplantı yapmıştık ve değerli muhtarlarımızın bizlerden istekleri olmuştu. Bizde sizlere Nisan ayı için söz vererek 'belediye olarak sizlere laptop' alacağız demiştik. Mahallenin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak için bilgisayarlarımızı aldık" dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem de, kullandıkları eski bilgisayarlarının işlem yapmakta zorluk yaşadığını kaydederek yeni bilgisayarlar için Başkan Eroğlu'na teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Eroğlu, muhtarlara dizüstü bilgisayarları teslim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Belediye Başkanından Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement