Tokat'ta Ele Geçirilen Kobra Zehirinin 3 Milyon Lira Ettiği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Ekonomi

Tokat'ta Ele Geçirilen Kobra Zehirinin 3 Milyon Lira Ettiği Ortaya Çıktı

Tokat Niksar'da yakalanan dünyanın en pahalı 10 sıvısı arasında gösterilen 240 tüp içerisindeki kobra zehrinin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon TL olduğu öğrenildi.

03.05.2016 13:42  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde jandarma tarafından ele geçirilen kobra zehrinin Güney Afrika'dan getirtildiği ve Adana'dan İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi. Dünyanın en pahalı 10 sıvısı arasında gösterilen 240 tüp içerisindeki kobra zehrinin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon TL olduğu öğrenildi.

4 KİŞİ SERBEST

240 tüp içerisindeki sıvının Niksar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde bekletildiği, daha detaylı inceleme için gelişmiş bir laboratuvara gönderileceği bildirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişinin ise serbest bırakıldığı belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tokat'ın Niksar ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelendikleri bir otomobilde yaptıkları aramada, içi sıvı dolu 240 tüp ele geçirmişti. Ekipler, yaptıkları ön araştırmada tüp içindeki sıvının kobra zehri olduğunu öğrenmişti. Tüpler içindeki sıvılar incelenmek üzere el konularak laboratuvara gönderilirken, olayla ilgili olarak araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Tokat\'ta Ele Geçirilen Kobra Zehirinin 3 Milyon Lira Ettiği Ortaya Çıktı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Tokat'ta Ele Geçirilen Kobra Zehirinin 3 Milyon Lira Ettiği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • halil: kovra zehiri nükleer araştırma labuvartında kullanılır nükleer bomba yapmak isteyen bunu elinde bulundurması şarttır 5 6 Yanıtla

Advertisement