Tokat'ta Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle 12 Öğrenci Hastaneye Başvurdu - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle 12 Öğrenci Hastaneye Başvurdu

Tokat\'ta Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle 12 Öğrenci Hastaneye Başvurdu

Tokat'ta gıda zehirlenmesi şüphesiyle 12 öğrenci hastaneye başvurduTOKAT'ta özel bir yurtta kalan 12 üniversite öğrencisi sabah kahvaltısı sonrası yaşadıkları mide bulantısı ve kusma sonrası hastaneye başvurdu.

18.05.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta gıda zehirlenmesi şüphesiyle 12 öğrenci hastaneye başvurdu

TOKAT'ta özel bir yurtta kalan 12 üniversite öğrencisi sabah kahvaltısı sonrası yaşadıkları mide bulantısı ve kusma sonrası hastaneye başvurdu.

Tokat'ta kent merkezinde faaliyet gösteren özel bir yurtta kalan bazı üniversite öğrencileri, domotes, paynir ve patatesten oluşan sabah kahvaltısı sonrası mide bulantısı ve kusma rahatsızlığı yaşadı. Yurt görevlilerin 112 acil servis ekiplerine bildirmesi sonrası, 12 öğrenci Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Öğrenciler burada tedaviye alındı. Acil servis doktoru Yardımcı Doç. Dr. Serhat Koyuncu, 12 öğrencinin kendilerine başvurduğunu söyleyerek, "Bir gıdadan zehirlendiklerinden şüpheleniliyor. Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri var. Tedavileri yapılıyor. Genel durumları şu an için iyi" dedi. Kahvaltıda yenilen yiyeceklerden alınacak numunelerin İl Gıda ve Tarım Müdürlüğü laboratuvarında inceleneceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle 12 Öğrenci Hastaneye Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement