Tokat'ta Kapalı Köy Yolları Ulaşıma Açıldı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Kapalı Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Tokat\'ta Kapalı Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Tokat'ta kapalı köy yolları ulaşıma açıldı TOKAT'ta son 4 gündür etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan 50 köy yolu İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışma sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

26.01.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta kapalı köy yolları ulaşıma açıldı

TOKAT'ta son 4 gündür etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan 50 köy yolu İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışma sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Tokat'ta son günlerde etkili olan kar yağışı dolayısıyla Erbaa, Artova, Başçiftlik ve Reşadiye ilçelerinde 50 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için İl Özel İdaresine bağlı ekipler çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında gece gündüz çalışan ekipler özellikle Erbaa ve Reşadiye'nin yüksek köylerinde iki metreyi aşan kar kalınlığının bulunduğu yolları kar savunma aracı ile yeniden ulaşıma açtı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, "4 bin 10 kilometre yol ağımız var. Bu yolların gerek asfaltı ve kışın bakımı İl Özel İdaresine ait. 100 kişilik ekip, 8 bakım evi ve 60'a yakın araç ile birlikte köy yollarımızın açılması için çalışmaktayız. 2-3 gündür arkadaşlarımızın yoğun gayretiyle kapalı köy yolu kalmadı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Kapalı Köy Yolları Ulaşıma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement