Tokat'ta Kaybolan Çocuklardan 6 Gündür Haber Yok - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Kaybolan Çocuklardan 6 Gündür Haber Yok

Tokat\'ta Kaybolan Çocuklardan 6 Gündür Haber Yok

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kaybolan çocuklardan 6 gündür haber alınamıyor.

03.01.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan çocuklardan 6 gündür haber alınamıyor. Tüm arama-tarama çalışmalarına rağmen henüz bir sonuç alınamaması akıllara kaçırılma ihtimalini getiriyor.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmalarında Kelkit Çayı bölgesine ağırlık verildi. İş makineleri tarafından suyun yönü değiştirilerek, su pompaları tarafından deşarj çalışması yapılmaya başlandı. Çalışmaları çocukların yakınları ise endişeli gözlerle izledi.

ARAMA ÇALIŞMALARI HAVADA, KARADA VE SUDA DEVAM EDİYOR

Tokat Valisi Cevdet Can'ın başkanlığındaki kriz merkezince yapılan çalışmalara emniyet, jandarma, AFAD, UMKE, TAKE, Jandarma Özel Hareket, Jandarma Komando, dalgıç polis, detektör köpek ve Jandarma Özel Arama Kurtarma (JÖAK) personellerinden oluşan Ankara, Sivas, Ordu, Samsun, Amasya ve Tokat illerinden ekipler katıldı. Bölgeye sevk edilen 100 kişilik komando birliği de ormanlık alanda çalışmalarını sürdürüyor. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bölgeye gönderilen polis helikopteri de termal kameralarla arama yapıyor.

ÇOCUKLARIN KAYBOLMA HARİCİNDEKİ İHTİMALLERDE DEĞERLENDİRİLİYOR

Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hasan Günay, polis helikopteri ile bölgede yapılan çalışmalara katıldı. Kaymakam Erdem, sosyal medyada yaptığı açıklamasında yapılan tüm çalışmalara rağmen herhangi bir bulguya rastlanmadığını ve çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Çocuklarla ilgili kaybolma haricindeki her ihtimal için de ayrıca çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kaymakam Erdem, bugün de bölgede Vali Cevdet Can ile AK Parti Grup Başkan Vekili Coşkun Çakır'ın inceleme yapacağını sözlerine ekledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Kaybolan Çocuklardan 6 Gündür Haber Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement