Tokat'ta Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Tokat\'ta Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Tokat’ta TEOG sınavına hazırlanan öğrencileri cep telefonu ve tablet bilgisayardan uzak tutmak amacıyla açılan kursta yapılan el ürünleri sergilendi.

24.05.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta TEOG sınavına hazırlanan öğrencileri cep telefonu ve tablet bilgisayardan uzak tutmak amacıyla açılan kursta yapılan el ürünleri sergilendi.

Bir AVM'de Tokat Vakıf Bank Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan keçe, ahşap hediyelik el ürünleri ile tablolardan oluşan "Teknoloji Tasarım Dersi Öğrenci Ürünleri Sergisi" görücüye çıktı. Teknoloji Tasarım Öğretmeni Naciye Güzel, TEOG sınavına hazırlanan öğrencilerin telefondan ve bilgisayardan bir nebze olsun uzak kalmalarını sağlamak amacıyla etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, "Malzemelerini okulumuz karşıladı, öğrencilerimiz teneffüslerde öğle aralarında kurs çalışmaları yaptılar. Öğrencilerimizin yaptığı keçe tasarım, ahşap hediyelik ürünleri ile resimlerin satışından elde edeceğimiz geliri okulumuzda ihtiyacı olan öğrencilerimize yardım olarak kullanacağız" dedi.

Öğrencilerden Şevval Demir, amaçlarının kendi yaşıtlarının teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak farkındalık oluşturarak yardımda bulunmak olduğunu söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement