Tokat'ta Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü

Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti.

16.09.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Abdullah K'nin kullandığı 34 UV 6385 plakalı otomobil, Çaylı köyü kavşağı yakınlarında bir alışveriş merkezi önündeki yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Halil Doğukan Şimşek'e (13) çarptı.

Ağır yaralanan Şimşek, ambulansla kaldırıldığı Turhal Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sürücü gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı
    11:16 Adıyaman'da Kamyonet Kazası: 2 Kişi Hafif Yaralandı

    Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye gitmeyi reddetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
    11:16 Arnavutköy'de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

    Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Bolluca - Boğazköy yolunda meydana geldi. Polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan 7 kişi ambulansla hastaneye götürülürken, ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Kazanın nedeniyle ilgili polis ekipleri çalışma başlattı ve yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı
    11:15 Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Spor Kompleksi bünyesinde Sedir Çocuk Kreşi'ni açtı. Kreş, 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim ve sosyal etkinlik imkanları sunuyor.

  • Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıl Dönümünde Panel Düzenlendi
    11:15 Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıl Dönümünde Panel Düzenlendi

    Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen panelde, Köy Enstitülerinin günümüzdeki anlamı tartışıldı. Panelde konuşmacılar, geç Osmanlı ve erken Cumhuriyet döneminin sosyo-politik özelliklerini, Köy Enstitüleri deneyimini ve günümüzdeki eğitim politikalarını ele aldılar. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da panelde yer aldı ve Köy Enstitüleri'nin önemine vurgu yaptı.

  • Germencik Ortaklar Mahallesi'nde İkinci Pazar Kuruluyor
    11:14 Germencik Ortaklar Mahallesi'nde İkinci Pazar Kuruluyor

    Germencik ilçesinin en büyük mahallesi Ortaklar'da Mayıs ayında ikinci pazar kurulacak. Germencik Belediye Başkanı Zencirci, pazarcı esnafının ve mahalle sakinlerinin talebine olumlu cevap verdi.

  • Çayırova Belediye Başkanı Esnaflarla Çay Sohbetinde Buluştu
    11:14 Çayırova Belediye Başkanı Esnaflarla Çay Sohbetinde Buluştu

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Fatih Caddesi'nde esnaflarla çay sohbetinde bir araya geldi. Başkan Çiftçi, esnaflarla sohbet edip, talep ve sorunları not alarak çözüm için adımlar atacaklarını belirtti.

  • Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
    11:13 Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Elazığ'da bir beton fabrikasında fork-lifti tamir etmek için altına giren işçi, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın bir hafta sonra düğününün olacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, tarihi alanlarda incelemede bulundu
    11:13 Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, tarihi alanlarda incelemede bulundu

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Dulkadirli Yeraltı Şehri, Hashöyük kazı alanı, Üçayak Kilisesi ve Akçakent Eskiyurt Göleti'ni ziyaret ederek, turizme kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Buhara, ayrıca Akçakent Kaymakamı Muhammet Ali Batur'dan ilçede sürdürülen kamu hizmetleri ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi
    11:12 Erzincan'da yapılan aramada 523 gram skunk ele geçirildi

    Erzincan'da yapılan bir araç aramasında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 523 gram skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu sevkiyatını gerçekleştiren şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı ve adli makamlarca soruşturma devam etmektedir.

  • Adana Kozan'da Tarlada Yanan Traktör İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    11:11 Adana Kozan'da Tarlada Yanan Traktör İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Çukurören Mahallesi'nde Mükerrem Akça'ya ait olan traktör tarlada çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek bahçeye sıçramasını önledi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.

  • Mersin'de örtü altında üretilen üzümde hasat başladı
    11:11 Mersin'de örtü altında üretilen üzümde hasat başladı

    Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında yetiştirilen turfanda üzümün hasadı başladı. İlk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu. Üzümler özenle hasat edilip paketlenerek yurt içi ve yurt dışına gönderilecek. Üzümün piyasada fiyatının ilk 15 günde 150 TL civarında olması bekleniyor.


Advertisement