Tokat'ta Refüjlerdeki Çiçeklikler Kaldırılıyor - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Refüjlerdeki Çiçeklikler Kaldırılıyor

Tokat\'ta Refüjlerdeki Çiçeklikler Kaldırılıyor

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda(GOP) orta refüje yerleştirilen çiçekli kısmın bir bölümünün kaldırılmaya başlandığını söyledi.

16.04.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda(GOP) orta refüje yerleştirilen çiçekli kısmın bir bölümünün kaldırılmaya başlandığını söyledi.

Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda yaşanan trafik sorununa çözüm olarak refüjle ikiye bölünerek çiçek saksılarının yerleştirildiği yolda Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, değişikliğe gideceklerinin sinyalini verdi. GOP Bulvarı'nda çalışma yapılacağını seçim sürecinde söylemiş olduklarını altını çizen Başkan Eroğlu, "Bunu yaparken bilimsel çalışmasını yapacağız. İşinde uzman olan ekipleri buraya getireceğiz daha sonra da halkımıza soracağız. Şimdi kaba duran çiçekleri kaldıralım, bakalım nasıl duruyor. Araçlar için çiçekliklerin engel teşkil ettiği söylendi. Biraz da kirli görüntü vermişti, temizliği zordu. Biz de belirli bir alanda çiçeklik olan kısmı kaldıralım böyle nasıl duruyor deneyelim, bakalım, vatandaşımıza soralım istedik. Daha sonrasında ise eski haline mi gelsin bulvar, yoksa tek şerit mi olsun? Kaldırımları genişletelim. Yoksa mevcut hali ile mi kalsın tüm bunları seçenekler halinde halkımızla paylaşıp onlarla beraber bu konuya karar verip önümüzdeki günlerde GOP Bulvarı'nda düzenlememize karar vermiş olacağız" dedi.

Öte yandan belediye ekipleri tarafından eski Niksar Yolu Kavşağı'ndan Sivri Tekke önüne kadar olan bölümde menekşe dikili olan çiçeklikler tek tek sökülerek kamyonla Fen İşleri Müdürlüğü'ne taşındı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Refüjlerdeki Çiçeklikler Kaldırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement