Tokat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Tokat\'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Tokat'ta hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 2'si çocuk, 3 kişi yaralandı.

21.04.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 2'si çocuk, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Tokat- Niksar Karayolu Şenköy yakınlarında meydana geldi. Niksar'dan Tokat yönüne gelen 29 yaşındaki Aziz Akarslan yönetimindeki 58 TD 221 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen 35 yaşındaki Mustafa Demir yönetimindeki hayvan yüklü 58 UC 870 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışma sonrası Aziz Akarslan'ın aracı takla atarak yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada, yaralanan sürücünün eşi 24 yaşındaki Fatma Akarslan, kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sürücü Aziz Akarslan ile çocukları 6 yaşındaki Osman ve 4 yaşındaki Elif Akarslan da yaralandı.

Yaralılardan Osman Akarslan, Tokat Devlet Hastanesi'ne, Aziz ve Elif Akarslan ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement