Tokat'ta Üniversite Hattına 30 Araç Takviye Edildi - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Üniversite Hattına 30 Araç Takviye Edildi

S.S. 11 Nolu Plevne Motorlu Taşıtlar Kooperatifi'nce, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) hattında kullanılacak 30 midibüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

25.04.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

S.S. 11 Nolu Plevne Motorlu Taşıtlar Kooperatifi'nce, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) hattında kullanılacak 30 midibüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, GOÜ Kampüsünde düzenlenen törende şehrin ilk göze çarpan unsurlarının ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.

Ulaşımda görev alan taşıma araçlarını kentin dokusuna uygun hale getirmek için bir süredir çalıştıklarını belirten Eroğlu, "Kooperatif başkanımız ve yönetimiyle bir araya geldik ve 'Araçlarımızı bir taraftan yenileyelim ve renklerini değiştirelim. Hem şehrimize hem şehrimizin önemli bir kurumu olan üniversitemize ve öğrencilerine daha güzel, daha konforlu, daha modern bir araç filosu oluşturalım' dedik. Onlar da bizleri kırmadılar ve çalışmalara başladılar. Bildiğim kadarıyla 70'e yakın araç vardı, bu araçlardan 60'ını değiştireceğiz, yenileyeceğiz ve daha modern araçlar haline getireceğiz diye söz verdiler. Bugün de ilk aşama olarak 30 aracın değiştiğini görüyoruz." dedi.

Eroğlu, şoförlerin eğitimden geçeceğini ifade ederek araçların içerisindeki konforu yeniden düzeltmek için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve S.S 11 Nolu Plevne Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Kemalettin Bay da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardında kurban kesilerek İl Müftü Yardımcısı Selahattin Şanver tarafından dua edildi.

Araçlar, Belediye Başkanı Eroğlu ve S.S 11 Nolu Plevne Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Bay arasında yapılan 23 maddelik mutabakatın imzalanmasının ardından hizmete girdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Üniversite Hattına 30 Araç Takviye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement