Tokat'taki Voleybol ve Basketbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Tokat'taki Voleybol ve Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Tokat\'taki Voleybol ve Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Tokat’ta 12 okuldan 120 öğrencinin katılımı ile düzenlenen “Okullar Arası Voleybol ve Basketbol Turnuvası” final maçların ile birlikte sona erdi.

28.05.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta 12 okuldan 120 öğrencinin katılımı ile düzenlenen "Okullar Arası Voleybol ve Basketbol Turnuvası" final maçların ile birlikte sona erdi.

TED Tokat Koleji ev sahipliğinde yapılan Tokat Okullar Arası Basketbol ve Voleybol Turnuvası final maçında TED Tokat Koleji voleybol takımı, Bedestenlioğlu İlköğretim Okulu voleybol takımını çekişmeli bir maçın ardından 3-0 yenerek turnuvaya adını yazdırmayı başardı. Turnuvada Bedestenlioğlu İlköğretim Okulu ikinci, Atatürk İlköğretim Okulu üçüncü olurken, dördüncüğü ise Karşıyaka İlköğretim Okulu aldı. Basketbol turnuvasında ise GOP Orta Okulu Şampiyon olurken, TED Tokat Koleji ikinci, Vakıf Bank Namık Kemal B takımı üçüncü, Vakıf Bank Namık Kemal A takımı ise dördüncü oldu.

Turnuva sonrası TED Tokat Koleji beden eğitimi öğretmenlerinden Duygu Yamçıcıer, okullarına bir şampiyonluk getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Hurşit Aktaş ise final maçı her iki takım için son derece çekişmeli geçtiğini şampiyon oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi. TED Tokat Koleji Orta Okul Müdürü Mustafa Çakır ise amaçlarının hem salonu tanıtmak hem de öğrencilerin spor yapmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Böyle bir tesisi okulumuza kazandırdığı için kurucumuz Dr. Bilal Durmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Salonumuz tüm okullara sportif faaliyetleri için açık" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'taki Voleybol ve Basketbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement