Tokat'tan Bayırbucak Türkmenleri'ne Yardım - Son Dakika
Güncel

Tokat'tan Bayırbucak Türkmenleri'ne Yardım

Tokat\'tan Bayırbucak Türkmenleri\'ne Yardım

Tokat'ta Niksar Ülkü Ocakları başlattıkları yardım kampanyası kapsamında Bayırbucak Türkmenleri'ne, gıda maddesi, giyecek ve battaniyeden oluşan 2 TIR yardım malzemesi gönderildi.

03.01.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta Niksar Ülkü Ocakları başlattıkları yardım kampanyası kapsamında Bayırbucak Türkmenleri'ne, gıda maddesi, giyecek ve battaniyeden oluşan 2 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Niksar Ülkü Ocakları tarafından toplanan yardım malzemelerinin yüklendiği 2 TIR, Tokat Ülkü Ocakları önünde düzenlenen tören ardından, yola çıktı. Ülkü Ocakları Tokat İl Başkanı Ahmet Yay, şöyle dedi:

"Niksar ilçemiz ocak başkanımız ve yönetimi sayesinde 2 TIR yardımda bizim ilimizden çıkmış oldu. Niksar halkının orada ki soydaşlarımızın mağduriyetlerine hassasiyet göstermeleri bizi son derece mutlu etti. Acımızı bir nebze olsun dindirmiş oldu. Ayrıca maddi ve manevi desteklerinden dolayı Niksar Belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan insanların siyasi görüşleri ne olursa olsun, kendi soydaşı, dindaşına sahip çıkabilecek duygu, hasreti üzerinde taşımasıdır. Malumunuz Rusya'nın oraya yapmış olduğu baskı, IŞID'in yapmış olduğu baskıyla beraber Türkmen Dağı kaybedildi. Ordaki Türkmenler mağdur durumda. Bizler de bu hassasiyetle bu TIR yardımlarını hazırladık. İnşallah TIR'lar Hatay Yayladağı'na ulaşacaktır."

- Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'tan Bayırbucak Türkmenleri'ne Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement