Tokat TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Dolar Artık Normalleşiyor - Son Dakika
Güncel

Tokat TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Dolar Artık Normalleşiyor

Tokat TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Dolar Artık Normalleşiyor

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Dolar artık normalleşiyor TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dolardaki artış ile ilgili olarak "Artık normalleşiyor inşallah" dedi.

07.03.2015 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Dolar artık normalleşiyor

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dolardaki artış ile ilgili olarak "Artık normalleşiyor inşallah" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Tokat'a geldi. Kentte ilk olarak Vali Cevdet Can'ı makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, ardından Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile görüştü. Buradaki ziyaretlerinde konuşan Başkan Hisarcıkoğlu, Tokat'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, "Tokat'ta birkaç ülkenin tamamında var olanından daha fazla eser var. Eğer sadece bunlar biz bilmeyip yabancıya açarak müthiş bir zenginliği beraberinde getirmiş oluruz. Ama buna bağlı olarak altyapı eksikliklerimizi Tokat'ta tamamlamamız lazım. Tokat'a gelecek olan insanların kolay şekilde kente ulaşmasını sağlamak lazım. Konaklama anlamında eski otelin yıkılarak yenisinin inşaatına başladığın duydum. Tokat birkaç tane beş yıldızlı oteli hak ediyor" dedi.

Ardından Erbaa ve Niksar'da oda açılışınlarına katılan Başkan Hisarcıklıoğlu, burada iş adamlarıyla görüştü. Yeniden Tokat merkeze dönen Hisarcıkloğlu, Tokat ve Ticaret Sanayı Odası tarafından yapılan sosyal tesislerin açılışına katıldı. Buradaki konuşmasının ardından dolardaki artış sorulan Hisarcıklıoğlu, "Tokat'ın konuşulduğu yerde dolar konuşulmaz. Konuşanlar söylüyorlar zaten. Artık normalleşiyor inşallah" diye cevap verdi. Hisarcıklıoğlu daha sonra Turhal ve Zile ilçelerinde düzenlenen programa katılmak üzere kent merkezinden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Dolar Artık Normalleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement