Tokat Valisi, Mardin'e Tayinini Zamansız Buldu - Son Dakika
Güncel

Tokat Valisi, Mardin'e Tayinini Zamansız Buldu

Tokat Valisi, Mardin\'e Tayinini Zamansız Buldu

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, valililer kararnamesi ile Mardin’e atanmasını ‘zamansız bir tayin’ olarak değerlendirerek, “Ektiklerimizi biçemedik, diktiklerimizin ürünlerini alamadık.

27.05.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, valililer kararnamesi ile Mardin'e atanmasını 'zamansız bir tayin' olarak değerlendirerek, "Ektiklerimizi biçemedik, diktiklerimizin ürünlerini alamadık. Biraz erken oldu. O açından üzgünüz" dedi.

Tokat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen yılsonu sergisi açılış töreni Vali Mustafa Taşkesen'in katılımıyla yapıldı. Törende konuşma yapan Vali Taşkesen, Mardin'e atanması dolayısıyla Tokat'ta son açılış törenine katıldığını kaydetti. Vali Taşkesen, serginin açılışını eşi Betül Taşkesen, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ile birlikte yaptı. Sergide el işi ürünleri tek tek gezen Vali Taşkesen'e iki sürpriz tablo hediye edildi.

TWİTTER KULLANMAYI BIRAKMASININ NEDENİNİ AÇIKLADI

Sergide ahşap tablo üzerine yakma tekniği ile portresi ile camdan yapılan tablo hediye edilen Vali Taşkesen, kar tatili ile röportaj verirken çekilmiş olduğu fotoğrafın öyküsünü anlattı. Kar tatili nedeniyle Twitter kullanmayı bıraktığını belirten Vali Taşkesen, "Öğrenciler boyuna giydirdiler bize. Çok sıcak oldu. Ben de Twitter'ı bıraktım, çok giydirince" dedi.

"ZAMANSIZ TAYİN OLDU"

Vali Taşkesen ayrıca basın mensuplarının soruları üzerine Mardin Valiliği'ne atanmasını değerlendirdi. "Zamansız bir tayin oldu" ifadesini kullanan Vali Taşkesen, "Ektiklerimizi biçemedik, diktiklerimizin ürünlerini alamadık. Biraz erken oldu o açından üzgünüz. İki sene Tokat, iki sene Giresun'u saymazsanız taşradaki meslek hayatım doğu ve güneydoğu Anadolu'da geçti. Dolayısıyla bakanlığımızın herhalde bunu göze alarak böyle bir tasarrufta bulunmuş. Hayırlı olsun demekten başka diyecek bir şey yok. Tokat'ta yarım bıraktığımız işlerin takipçisi olacağımızı söyleyebilirim. Artık Tokatlıların Mardin'de bir hemşehrisi var. İnşallah buradaki çalışmalarımızı orada da devam ettireceğiz. Mardin'de hem turizm hem Suriye sorunu var. Suriye'ye uzun bir sınırı olan ilimiz. İnşallah Mardin'le Tokat'ı kardeş şehir yapacağız" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat Valisi, Mardin'e Tayinini Zamansız Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement