Tokat Valisinin Eşi Kadın Muhtarları Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Tokat Valisinin Eşi Kadın Muhtarları Ağırladı

Tokat Valisinin Eşi Kadın Muhtarları Ağırladı

Tokat Valisinin eşi kadın muhtarları ağırladı TOKAT'ta Vali Cevdet Can'ın eşi Naime Can il genelinde bulunan 8 kadın muhtarı konakta misafir etti.

30.04.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Valisinin eşi kadın muhtarları ağırladı

TOKAT'ta Vali Cevdet Can'ın eşi Naime Can il genelinde bulunan 8 kadın muhtarı konakta misafir etti.

Vali Cevdet Can'ın eşi Naima Can, il genelinde bulunan 8 kadın muhtar ile kaymakam eşlerini Vali konağında ağırladı. Vali konağına ilk kez gelen kadın muhtarları karşılayan Naima Can, daha sonra konak bahçesini gezdirdi. Ardından kadın muhtarlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Erbaa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Nurtel Çamlıbel, düzenlenen programdan dolayı memnun kaldığını söyleyerek, bölgelerinde kadına şiddet olaylarının çokluğundan yakınarak bu kronuda destek beklediklerini dile getirdi.

"ŞİDDET VİCDANA SIĞMAZ"

Kadın muhtarların sorunlarını dinleyen Naima Can sıkça gündeme getirilen kadına şiddet konusunda açıklama yaparak, "Bunu yapanlar erkek ama onları yetiştiren yine kadın. Biz diyoruz ki annelerimiz erkek çocuklarını yetiştirirken bir kızını emanet edebileceği bir erkek yetiştirdiğini bilsin. Biz erkek çocuğumuzu güzel yetiştirirsek gelinimiz de kızımız da şiddete uğramaz. İnşallah bu şiddet olayları ülkemizde yok olur. Güzel ülkemizde ahlakı üst seviyeye getirmek lazım. Onun içinde vicdanlara hitap etmek lazım. Şiddet vicdana sığmaz" diye konuştu.

Vali Can'ın eşi Naima Can daha sonra konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Valisinin Eşi Kadın Muhtarları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erbalı: Vali beyin eşi çok güzel bir etkinlik düzenlemiş tebrik ederim 0 0 Yanıtla

Advertisement