Tokatlı Sporcu Kendi İmkanlarıyla Avrupa Bilardo Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Tokatlı Sporcu Kendi İmkanlarıyla Avrupa Bilardo Şampiyonu Oldu

Almanya'nın Brandenburg şehrinde düzenlenen U17 Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na Tokat'ın Erbaa ilçesinden kendi imkanlarıyla katılan Arda Güngör şampiyon oldu.

04.05.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Brandenburg şehrinde düzenlenen U17 Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na Tokat'ın Erbaa ilçesinden kendi imkanlarıyla katılan Arda Güngör şampiyon oldu.

THY'nin Berlin seferiyle Atatürk Havalimanı'na gelen genç bilardocu Arda Güngör, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi imkanlarıyla şampiyonaya katıldığını belirterek, "Bazılarının destek vermesi gereken bu yarışmaya kendi şartlarımla gittim. Tüm masrafları kendimiz karşıladık. Eylül'de Dünya Şampiyonası var. İnşallah böyle değil, daha güçlü gideriz" ifadesini kullandı.

Tokat Erbaa'da yaşadığını ve kısıtlı imkanlarıyla çalıştığını vurgulayan Güngör, şöyle konuştu:

"Almanya'nın Brandenburg kentinden geliyorum. İki senede bir yapılan, 16 sporcunun katıldığı, çok sayıda ülkenin bulunduğu Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın U17 kategorisinde şampiyon oldum. Ben ve Berkay Karakurt'a davet geldi. Biz de milli takım aracılığıyla gittik, şampiyon olduk, geldik. Ben Tokat Erbaa'da yaşıyorum. Erbaa 30-40 binlik bir ilçe. İyi olmasa da elimizden gelenin en iyisini yaparak, kendi küçük şartlarımızla çalışarak gittik. Seremonide İstiklal Marşı'mız okundu, bayrağımız göğe çekildi. Çok güzel duygular." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatlı Sporcu Kendi İmkanlarıyla Avrupa Bilardo Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement