Tokatspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Galibiyet Sevinci

Tokatspor\'da Galibiyet Sevinci

Kulübün basın sözcüsü Uluözlü: "Evimizde bu sezon oynadığımız ilk maçta galip geldiğimiz için mutluyuz"

08.09.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bu sezon iç sahada oynadıkları ilk maçta Ümraniyespor'u 3-1 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Uluözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Tokatsporumuz, bu sezona çok iyi bir kadroyla başladı. Hem Başkanımız Emin Yılar hem de yönetim kurulu olarak bu sezon iddialı bir şekilde kendimizi göstereceğiz. Bazı oyuncularımızın lisansını 1461 Trabzon maçına yetiştirememiştik. O nedenle 11 futbolcumuzu oynatamamıştık. Ümraniyespor maçında 11 futbolcumuz da sahadaydı" diye konuştu.

Sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldıklarını anımsatan Uluözlü, "Evimizde bu sezon oynadığımız ilk maçta galip geldiğimiz için mutluyuz. Tokatsporumuza iyi moral oldu. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Özellikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, maçın başından sonuna takımımıza destek oldular. Bu sezon hedeflerimiz büyük. İnşallah Tokatsporumuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor maçının geride kaldığını belirten Uluzölü, 3. haftada deplasmanda oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçına odaklarını kaydetti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement