Tokatspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Hedef 3 Puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Bucaspor'u yenerek bu sezonki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

16.09.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Bucaspor'u yenerek bu sezonki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk iki maçından da beraberlikle ayrıldıklarını hatırlattı.

Takımın 2 puanı olduğunu belirten Bulut, "Sezonun ilk maçında grubumuzun güçlü takımı Ankaragücü ile karşılaştık. Maçtan 0-0 berabere ayrıldık. Ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Aydınspor 1923 ile karşılaştık. Bu maçta da 0-0 berabere kaldık" dedi.

Ligin 3. haftasında cumartesi günü sahalarında Bucaspor'u konu edeceklerini anlatan Bulut, şöyle konuştu:

"Bucaspor maçının hazırlıklarını tesislerimizde sürdürüyoruz. Futbolcularımın idmanlarda gösterdikleri performanstan memnunum. Bucaspor'u yenerek bu sezonki ilk galibiyeti almak istiyoruz. Hücumsal anlamda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bize geç katılan arkadaşlarımız da var. İnşallah onlar da en kısa sürede hazır hale gelecekler. Bucaspor maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Maça gelerek bize destek olsunlar. İnşallah onlara 3 puan hediye ederiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement